HTC actualizează aplicația Dot View cu noi opțiuni de personalizare a wallpaperului

Autor:  | Publicat în:  HTC 837 ori
<b>HTC actualizează aplicația Dot View cu noi opțiuni de personalizare a wallpaperului</b>Una dintre funcțiile care îl scoate în evidență pe HTC One M8 este posibilitatea de a folosi o carcasă specială Dot View în tandem cu ecranul său. Telefonul are și o aplicație dedicată cu acest scop, iar ea a primit o actualizare în această...

Una dintre funcțiile care îl scoate în evidență pe HTC One M8 este posibilitatea de a folosi o carcasă specială Dot View în tandem cu ecranul său. Telefonul are și o aplicație dedicată cu acest scop, iar ea a primit o actualizare în această săptămână.

Dacă ați urmărit și recenzia Mobilissimo.ro pentru HTC One M8 ați văzut că au fost dedicate minute bune lui HTC Dot View. Carcasa are un pattern special cu orificii special create astfel încât să permită și interacțiunea utilizatorului cu ecranul prin acel strat cauciucat, dar și să afișeze imaginile și notificările într-un mod cool/pixelat/16 bit. HTC a integrat 18 teme în update-ul pentru aplicație și le puteți pune ca wallpaper pentru Dot View.

HTC actualizează aplicația Dot View cu noi opțiuni de personalizare a wallpaperului

Puteți să alegeți și o altă imagine dorită de voi, dar nu garantăm că va arăta la fel de bine că wallpaperurile standard. Pe lângă opțiunile de personalizare veți putea folosi funcția Redial pentru cele 3 apeluri cel mai recent efectuate. Puteți face și swipe în dreapta sau stânga pentru a vedea mai multe notificări. Cum vi se pare actualizarea?

HTC actualizează aplicația Dot View cu noi opțiuni de personalizare a wallpaperului

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×