Apple iWatch va sosi În 3 versiuni, iPad Pro de 12.9 inch apare din nou În peisaj

633 ori
<b>Apple iWatch va sosi În 3 versiuni, iPad Pro de 12.9 inch apare din nou În peisaj</b>Avem o nouă serie de zvonuri legate de Apple, printre care și informații despre tableta iPad Pro de 12.9 inch, care nu mai era subiect de scăpări de ceva vreme. în plus, se pare că Apple iWatch va sosi în 3 versiuni diferite și va fi disponibil...

Avem o nouă serie de zvonuri legate de Apple, printre care și informații despre tableta iPad Pro de 12.9 inch, care nu mai era subiect de scăpări de ceva vreme. în plus, se pare că Apple iWatch va sosi în 3 versiuni diferite și va fi disponibil până la final de an.

Sursa scurgerilor de informații a afirmat că atât iPad Pro, cât și iWatch vor folosi o peliculă touch specială de nouă generație. Taiwan Economic Daily are aceste detalii noi și scrie că Apple va lansa iWatch în 3 variante: una cu display de 1.6 inch și două cu panou de 1.8 inch. Diferența dintre aceste unități de dimensiuni diferite e că una dintre ele va folosi sticlă de safir pentru display. Aceeași sursă afirmă și că modelele iWatch vor fi lansate în trimestrul 3 al acestui an, contrazicând zvonurile de săptămâna trecută care vorbeau despre o amânare a produsului și intrarea în producție în noiembrie.

Publicația pare convinsă că iWatch de 1.8 inch va avea ecran de safir și va un deschizător de drumuri pentru iPhone-ul de 5.5 inch, care va sosi în 2015. în ce privește iPad Pro, el a revenit în actualitate, cu un ecran de 12.9 inch și o lansare până la final de an. Senzorii touch de pe ceasuri și noul iPad Pro ar putea fi furnizați de către TPK și ei vor include o nouă tehnologie, înlocuind oxidul de indiu cu nanofibra de argint.

Peliculele de nanofibra de argint sunt flexibile, ceea ce ne reamintește de acel clip în care era prezentată rezistența panoului lui iPhone 6.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×