Apple lucrează cu American Express, MasterCard și Visa la un serviciu de tip "portofel mobil”

Autor:  | Publicat în:  Apple 699 ori
<b>Apple lucrează cu American Express, MasterCard și Visa la un serviciu de tip "portofel mobil”</b>Deși acesta nu e cel mai potrivit moment să vă anunțăm legat de un serviciu care va pune banii la îndemâna celor de la Apple (din cauza problemelor lor de securitate), se pare că firma din Cupertino ar lucra cu American Express,&nbsp;MasterCard...

Deși acesta nu e cel mai potrivit moment să vă anunțăm legat de un serviciu care va pune banii la îndemâna celor de la Apple (din cauza problemelor lor de securitate), se pare că firma din Cupertino ar lucra cu American Express, MasterCard și Visa la dezvoltarea unui nou serviciu. E vorba despre o ofertă de tip "portofel mobil".

Ideea este de a folosi tehnologia NFC pentru a realiza plăti cu mobilul, folosind carduri Visa, Mastercard sau American Express. Accentul se pune mai mult pe platformă în sine, care urmează să fie dezvoltată în tandem cu acești jucători și care sunt sigur că va avea Touch ID ca punct de autentificare. și precedentele scăpări legate de iPhone 6 au confirmat prezenta tehnologiei NFC la bord, deci lucrurile încep să se alinieze cumva.

Zvonul despre un serviciu de portofel electronic de la Apple vine chiar de la Bloomberg și se pare că serviciul nou va fi anunțat tot pe 9 septembrie, ca și iPhone 6. NFC permite unor obiecte aflate în proximitate să facă transfer de informatii în siguranță, fiind deja folosit via MasterCard PayPass și în clădirile de birouri, la intrare. Anumite telefoane Android oferă deja funcția Google Wallet și Windows Phone include la rândul său o funcție Wallet.

Ar fi deci cazul că Apple se alinieze concurenței și să lanseze un produs similar, eventual și cu ceva bonusuri la început.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×