Apple lucrează În aceste momente la o mașină electrică inteligentă de tip minivan

774 ori
<b>Apple lucrează În aceste momente la o mașină electrică inteligentă de tip minivan</b>Pe lângă smartphone-uri, tablete și monitoare 5K, iată că Apple pregătește și alte lucruri la fel de inovative, în acest caz fiind vorba despre o mașină electrică inteligentă. Potrivit celor de la Wall Street Journal, la acest proiect secret...

Pe lângă smartphone-uri, tablete și monitoare 5K, iată că Apple pregătește și alte lucruri la fel de inovative, în acest caz fiind vorba despre o mașină electrică inteligentă. Potrivit celor de la Wall Street Journal, la acest proiect secret denumit “Titan lucrează în acest moment o echipă formată din câteva sute de angajați.

De asemenea, aflăm și faptul că acest vehicul electric va fi încadrat în categoria automobilelor de tip mini-van. Cu toate acestea, se pare că proiectul în cauză se va întinde pe o perioadă îndelungată de timp, fără a se ști cu siguranță dacă mașina va fi lansată vreodată pe piață.

După cum bine știm, aceste mașini electrice inteligente reprezintă în acest moment o categorie de produse pe care mulți producători încearcă să o acopere, un astfel de exemplu fiind și Google cu al său autovehicul ce se conduce singur. în cazul în care mașina Apple va deveni realitate la un moment dat, ne-am putea aștepta și la integrarea sistemului CarPlay la bord.

Acest pachet software permite șoferilor accesarea diferitelor funcții de pe telefon doar prin folosirea asistentului vocal Siri, cum ar fi realizarea de apeluri, controlul player-ului audio sau setarea navigării GPS pentru o anumită adresă.

Un lucru ce vine să confirme acest proiect demarat de către Apple, este și faptul că de curând Johann Jungwirth, fost președinte și CEO al departamentului Cercetare și Dezvoltare Mercedes-Benz a fost angajat de gigantul din Cupertino. Totodată, alături de acesta au fost angajați și alți experți din domeniul auto. Voi cum vă imaginați un astfel de automobil Apple?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×