HTC dezvăluie faptul că sloganul noului său flagship va fi “OneLife”

Autor:  | Publicat în:  HTC 879 ori
<b>HTC dezvăluie faptul că sloganul noului său flagship va fi &ldquo;OneLife”</b>Cu doar două săptămâni rămase până la evenimentul de lansare a noului flagship HTC, iată că astăzi taiwanezii pornesc seria de teasere ce ne dau unele detalii despre smartphone-ul One M9 care va fi dezvăluit pe data de 1 martie, zi în care și...

Cu doar două săptămâni rămase până la evenimentul de lansare a noului flagship HTC, iată că astăzi taiwanezii pornesc seria de teasere ce ne dau unele detalii despre smartphone-ul One M9 care va fi dezvăluit pe data de 1 martie, zi în care și rivalul sud-coreean Samsung ne pregătește lansarea lui Galaxy S6.

Prin intermediul unui update de pe Twitter, HTC ne anunță că sloganul flagship-ului din 2015 va fi “OneLife”. De asemenea, potrivit unor zvonuri, taiwanezii vor renunța la parantezele din denumirea oficială a smartphone-ului, noul produs urmând a fi lansat pe piață sub numele de HTC One M9.

Din punct de vedere al specificațiilor, One M9 ne va aduce un display FHD de 5 inch, 3 GB memorie RAM, un procesor octa-core Snapdragon 810, o cameră foto principală de 20.7 megapixeli și un senzor frontal de 4 megapixeli. Nu vor fi excluse nici difuzoarele stereo BoomSound, sau carcasa uni-body din aluminiu.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×