HTC dezvăluie faptul că sloganul noului său flagship va fi “OneLife”

Autor:  | Publicat în:  HTC 905 ori
<b>HTC dezvăluie faptul că sloganul noului său flagship va fi &ldquo;OneLife”</b>Cu doar două săptămâni rămase până la evenimentul de lansare a noului flagship HTC, iată că astăzi taiwanezii pornesc seria de teasere ce ne dau unele detalii despre smartphone-ul One M9 care va fi dezvăluit pe data de 1 martie, zi în care și...

Cu doar două săptămâni rămase până la evenimentul de lansare a noului flagship HTC, iată că astăzi taiwanezii pornesc seria de teasere ce ne dau unele detalii despre smartphone-ul One M9 care va fi dezvăluit pe data de 1 martie, zi în care și rivalul sud-coreean Samsung ne pregătește lansarea lui Galaxy S6.

Prin intermediul unui update de pe Twitter, HTC ne anunță că sloganul flagship-ului din 2015 va fi “OneLife”. De asemenea, potrivit unor zvonuri, taiwanezii vor renunța la parantezele din denumirea oficială a smartphone-ului, noul produs urmând a fi lansat pe piață sub numele de HTC One M9.

Din punct de vedere al specificațiilor, One M9 ne va aduce un display FHD de 5 inch, 3 GB memorie RAM, un procesor octa-core Snapdragon 810, o cameră foto principală de 20.7 megapixeli și un senzor frontal de 4 megapixeli. Nu vor fi excluse nici difuzoarele stereo BoomSound, sau carcasa uni-body din aluminiu.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×