Apple lucreaza la mai multe versiuni de Tablet PC: prototipuri de 13, 15 inchi descoperite

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.500 ori
<b>Apple lucreaza la mai multe versiuni de Tablet PC: prototipuri de 13, 15 inchi descoperite</b>Stiam pana acum ca Apple pregateste un Tablet PC cu ecran de 10 inchi pentru lansare in acest an, dar iata ca gigantul din Cupertino are in plan inca 2 versiuni, cu diagonale de 13 si 15 inchi. Informatia vine pe filiera semi-oficiala (o sursa a celor de...

Stiam pana acum ca Apple pregateste un Tablet PC cu ecran de 10 inchi pentru lansare in acest an, dar iata ca gigantul din Cupertino are in plan inca 2 versiuni, cu diagonale de 13 si 15 inchi.

Informatia vine pe filiera semi-oficiala (o sursa a celor de la Gizmodo) si aflam ca exista 2 prototipuri ale acestor tablete prezente chiar acum in fabrica Apple din Shenzuen (China). Terminalele aduc cu niste iPhone-uri de mari dimensiuni, din aluminiu si cel putin unul dintre ele ruleaza OS X.

Deocamdata nu stim daca avem de-a face cu prototipuri sau modele de productie, dar pana ce vom vedea imagini cu tableturile totul ramane doar un zvon. Va reamintim ca Apple pregateste un eveniment oficial pentru luna septembrie, dar acesta nu are legatura cu noile produse, desi e mai probabil sa vedem un iPod Touch de generatia a treia lansat mai curand decat un tablet.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×