Apple lucrează la o husă specială de iPhone cu suport pentru Apple Card și ceva extra!

609 ori
<b>Apple lucrează la o husă specială de iPhone cu suport pentru Apple Card și ceva extra!</b>Printre produsele Apple ce au nevoie de o atenție specială se numără și Apple Card, produs pentru care gigantul din Cupertino a emis și o serie de avertizări pentru utilizatori. Acestora le-a fost recomandat să păstreze cardul din titaniu departe

Printre produsele Apple ce au nevoie de o atenție specială se numără și Apple Card, produs pentru care gigantul din Cupertino a emis și o serie de avertizări pentru utilizatori. Acestora le-a fost recomandat să păstreze cardul din titaniu departe de materialele dure/rigide care ar putea cauza decolorarea sa. Trebuie ținut departe de alte carduri de credit, buzunarele blugilor, dar și de chei sau alte obiecte metalice.

Brevet Apple

În acest sens aflăm astăzi că Apple tocmai ce a brevetat o nouă husă, accesoriu care după cum putem observa pe seama schițelor asociate, vine cu un buzunar dedicat pentru Apple Card. Buzunarul cu pricina ar fi realizat dintr-o țesătură, polimer sau alte materiale sau combinații ale acestora.

Brevet Apple

Se mai notează aici și faptul că unele huse ar putea include magneți și senzori de proximitate pentru a monitoriza dacă cover-ul carcasei flip este închisă sau deschisă. Un detaliu extra pe care îl aflăm din brevetul de față este că această husă ar putea include și un senzor tactil de control folosit pentru a determina locația sau locațiile unde degetul/degetele unui utilizator sau un stylus se află pe display.

Ce ne dă de înțeles această mențiune este că suportul Apple Pencil ar putea sosi până la urmă alături de un viitor iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×