Cum arată sistemul radar de control prin gesturi de pe Pixel 4? Disecția iFixit ne dezvăluie componenta

784 ori
<b>Cum arată sistemul radar de control prin gesturi de pe Pixel 4? Disecția iFixit ne dezvăluie componenta</b>Una dintre noutățile pe care Google le-a adus pe flagship-urile Pixel 4 și Pixel 4 XL este reprezentată de către sistemul radard Project Soli, componentă redusă cu mult față de dimensiunile inițiale și a cărui rol este acela de a detecta gesturile

Una dintre noutățile pe care Google le-a adus pe flagship-urile Pixel 4 și Pixel 4 XL este reprezentată de către sistemul radar Project Soli, componentă redusă cu mult față de dimensiunile inițiale și a cărui rol este acela de a detecta gesturile realizate în aer cu mâna. Fix această dotare a contribuit la un design nu tocmai reușit pentru noile telefoane, acestea având un panou frontal cu o frunte lată chiar mai mare decât bărbia de sub ecran.

Cip radar

Din câte am aflat pe seama recenziilor lui Pixel 4, în momentul de față controlul prin gesturi este oarecum limitat. Tot ce putem face este să schimbăm melodiile și să amânăm alarme, dar pe viitor cu ajutorul dezvoltatorilor lucrurile s-ar putea schimba. Revenind la știrea de astăzi, avem ocazia ca prin intermediul celor de la iFixit să vedem cum arată această componentă radar.

După cum putem remarca, acest sistem ce conține radarul și celelalte componente necesare este este foarte generos ca dimensiune, acesta fiind și motivul pentru care avem fruntea lată din zona superioară a telefoanelor Pixel 4. Ca fapt divers aflați că nota acordată de iFixit pentru ușurința de reparație a lui Pixel 4 este de doar 4 din 10. Adezivul puternic folosit aici și benzile ce se pot rupe rapid sunt văzute drept obstacole în calea reparației.

Disecția completă poate fi găsită aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×