Powers Rangers Dash Review (Huawei Honor 6 Plus): endless runner cu multe personaje şi abilităţi, dar gameplay enervant (Video)

1.238 ori
<b>Powers Rangers Dash Review (Huawei Honor 6 Plus): endless runner cu multe personaje şi abilităţi, dar gameplay enervant (Video)</b>Atunci c&acirc;nd am testat telefonul Huawei Honor 6 Plus, am aruncat o privire şi peste c&acirc;teva jocuri, precum Power Rangers Dash. Acesta este un endless runner side scrolling, care include peste 50 de Rangeri unici. &nbsp; Titlul e disponibil...

Atunci când am testat telefonul Huawei Honor 6 Plus, am aruncat o privire şi peste câteva jocuri, precum Power Rangers Dash. Acesta este un endless runner side scrolling, care include peste 50 de Rangeri unici.

Titlul e disponibil gratuit in Play Store şi va permite să asociaţi fiecărui personaj abilităţi sau upgrade-uri folosind o serie de bile colorate. În funcţie de powerupurile pe care le adunaţi veţi putea chema şi un robot uriaş Mega Zord care zdrobeşte totul în cale sau veţi putea lua un magnet. Acesta atrage toate monedele din calea voastră.

Acestea sunt folosite pentru a cumpăra noi rangeri, dar şi noi abilităţi sau powerupuri. Veţi face level up, evita capcane sub formă de ţepi sau obstacole şi trage în inamici. Jocul are 2 butoane mari şi late: Jump şi Fire. Fiecare personaj are o altă armă, de la sabie şi suliţa, la un pistol laser şi un fel de arc cu săgeţi cosmice.

Powers Rangers Dash

Gameplay-ul e facil şi repetitiv, dar brusc pe la nivelul 4 dificultatea creşte enorm, inamicii au nevoie de mai mult de o lovitură pentru a fi distruşi şi sunteţi invadaţi de capcane şi creaturi care va ataca. Puteţi vinde sau da la schimb rangeri, iar o serie de lovituri reuşite se transformă în combo. Îi acordăm acestui titlu nota 7 din 10 şi vă anunţăm că e cam plicticos. Îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul actualizat al lui Huawei Honor 6 Plus îl puteți afla de aici.

Powers Rangers Dash Review (Huawei Honor 6 Plus)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×