Apple lucreaza la un iPhone cu suport pentru conectivitate internationala?

1.254 ori
<b>Apple lucreaza la un iPhone cu suport pentru conectivitate internationala?</b>Noul terminal Verizon Droid este considerat de multi un smartphone menit sa detroneze iPhone, dar ceea ce va face mai degraba acest telefon este sa concureze cu BlackBerry-urile. Pe fondul acestei lansari, aflam ca Apple ar putea pregati un iPhone hibrid,...

Noul terminal Verizon Droid este considerat de multi un smartphone menit sa detroneze iPhone, dar ceea ce va face mai degraba acest telefon este sa concureze cu BlackBerry-urile. Pe fondul acestei lansari, aflam ca Apple ar putea pregati un iPhone hibrid, care sa functioneze in orice retea, la nivel international.

Dupa cum probabil stiti, in SUA, operatorii AT&T si T-Mobile folosesc standardele de conectivitate GSM/UMTS, in vreme ce Verizon Wireless si Sprint Nextel se axeaza pe CDMA. Aparent, am putea vedea un iPhone creat special pentru operatorul Verizon debutand in toamna anului viitor si aceasta nu este prima oara cand aflam ce operator va alege Apple drept urmatorul sau partener pentru comercializarea handsetului.

Se pare ca noul iPhone cu suport pentru conectivitate internationala va suferi si cateva modificari de design, incorporand un display de 2.8 inchi, cu 20% mai mic decat cel de pe handsetul deja existent. O sursa a celor de la Appleinsider afirma ca noul iPhone "worldmode" va fi compatibil cu retelele CDMA2000, printre care se numara si Verizon USA, dar si cu cele UMTS 3G.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×