O initiativa de laudat: Harta locatiilor hotspot din Romania!

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.371 ori
<b>O initiativa de laudat: Harta locatiilor hotspot din Romania!</b>Sunt sigur ca in cazul in care acasa folosesti conexiunea wireles pentru a accesa internetul, totodata daca n-ai un modem mobil pentru laptop, sau n-ai activata conexiunea de date a handsetului, atunci cand te aflii in oras sau in deplasare prin tara, ai...

Sunt sigur ca in cazul in care acasa folosesti conexiunea wireles pentru a accesa internetul, totodata daca n-ai un modem mobil pentru laptop, sau n-ai activata conexiunea de date a handsetului, atunci cand te afli in oras sau in deplasare prin tara, ai simtit frustrarea imposibilitatii conectarii la internet!

Am aflat azi prin intermediul @mobilenews2, ca Acvila.net vine in ajutorul acelora dintre voi, care se incadreaza in scenariul prezentat de mine in primul paragraf, mai precis: ne ofera o harta a locatiilor HotSpot din Romania, folosindu-se de Google Maps!

Deci inainte de a pleca de acasa, consultati pagina aceasta si notati-va punctele hotspot ale orasului pe care doriti sa-l vizitati!

Dar iatra si um mic demo al aplicatiei:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×