Apple Music în versiunea pentru Android, se afișează într-o primă captură de ecran

Autor:  | Publicat în:  Apple 625 ori
<b>Apple Music în versiunea pentru Android, se afișează într-o primă captură de ecran</b>Cu toate că Apple &icirc;și concentrează atenția &icirc;n special spre device-urile iOS, nici platforma Android nu este lăsată deoparte. Acest sistem de operare, sau mai bine zis magazinul de aplicații Google Play, va fi &icirc;n cur&acirc;nd gazda...

Cu toate că Apple își concentrează atenția în special spre device-urile iOS, nici platforma Android nu este lăsată deoparte. Acest sistem de operare, sau mai bine zis magazinul de aplicații Google Play, va fi în curând gazda unei aplicații pregătite de către compania din Cupertino, și anume Apple Music.

Serviciul de streaming audio este disponibil de ceva timp pe iOS, dar în curând acesta va ajunge și la îndemâna utilizatorilor de terminale Android. Un lucru ce vine ca un soi de confirmare a faptului că aplicația este pe cale să fie lansată, este captura de ecran de mai sus ce ne dezvăluie cum va arăta aceasta pe Android.

Din câte se pare, la nivel de design și layout, lucrurile stau exact la fel ca și în cazul versiunii iOS, cu excepția faptului că secțiunea de categorii va putea fi accesată din partea stângă a ecranului printr-un gest de slide. Din câte știți probabil, această aplicație oferă accesul la peste 30 milioane de melodii, pentru o taxă lunară de 10 dolari. De asemenea, există și abonamentul Family, ce pentru 15 dolari lunar, permite înregistrarea a până la 6 utilizatori.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×