Coolpad Y71 este certificat de TENAA; smartphone low-end ce vine cu scanner de amprente

675 ori
<b>Coolpad Y71 este certificat de TENAA; smartphone low-end ce vine cu scanner de amprente</b>Iată că &icirc;n 2015, scanner-ul de amprente nu mai este o dotare regăsită doar pe smartphone-urile high-end, ci și pe cele mai puțin impresionante la capitolul hardware. Coolpad ne demonstrează acest lucru, companie ce pregătește lansarea unui...

Iată că în 2015, scanner-ul de amprente nu mai este o dotare regăsită doar pe smartphone-urile high-end, ci și pe cele mai puțin impresionante la capitolul hardware. Coolpad ne demonstrează acest lucru, companie ce pregătește lansarea unui smartphone low-end denumit Coolpad Y71, ce îl puteți vedea mai jos.

Device-ul tocmai ce a fost certificat de către autoritățile chineze TENAA, și astfel putem afla specificațiile sale tehnice. Aflați că acest Coolpad Y71 vine cu display TFT de 5 inch (960 x 540 pixeli), 1 GB memorie RAM, un procesor quad-core de 1.0 GHz și cu Android 5.1 Lollipop ca OS pre-instalat.

Regăsim o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED, un senzor frontal de 5 megapixeli și 16 GB spațiu intern de stocare + slot microSD de până la 32 GB. Ca și design, Coolpad Y71 nu arată deloc rău, iar dacă prețul va fi unul potrivit, ar putea găsi numeroși clienți atrași de scanner-ul de amprente.

Așa cum vă anunțam de curând, Coolpad este acum prezent și pe piața din România. Astfel, l-am putea vedea pe Y71, și pe plan local într-un viitor apropiat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×