Apple Music ne va oferi posibilitatea de încărcare a până la 100.000 de melodii în cloud

Autor:  | Publicat în:  Apple 723 ori
<b>Apple Music ne va oferi posibilitatea de încărcare a până la 100.000 de melodii în cloud</b>Acum c&acirc;teva zile vă informam despre faptul că serviciul Apple Music va ajunge pe data de 30 iunie și &icirc;n Rom&acirc;nia, moment &icirc;n care posesorii de terminale iOS primesc 3 luni de streaming gratuit, urm&acirc;nd ca ulterior taxa...

Acum câteva zile vă informam despre faptul că serviciul Apple Music va ajunge pe data de 30 iunie și în România, moment în care posesorii de terminale iOS primesc 3 luni de streaming gratuit, urmând ca ulterior taxa lunară să fie de 5 euro pentru un abonament de o singură persoană, respectiv 8 euro pentru un abonament family.

Cu doar o zi înainte de lansarea comercială a acestui serviciu, prin intermediul lui Eddy Cue, vice-președintele departamentului Internet Software și Servicii din cadrul Apple, ni se dezvăluie că vom putea încărca 25.000 melodii în iCloud, chiar și pe cele ce nu au fost cumpărate din magazinul iTunes.

Aceste melodii vor putea fi ascultate ulterior în cadrul aplicației Music. De asemenea, odată cu lansarea lui iOS9, numărul de melodii acceptate de către sistem ar putea crește până la cifra de 100.000 fișiere. Veți profita de această ofertă și de cele 3 luni gratuite în aplicația de streaming Apple Music?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×