Apple Music va poposi cât de curând și pe piața din România

Autor:  | Publicat în:  Apple 808 ori
<b>Apple Music va poposi cât de curând și pe piața din România</b>Prin intermediul ochilor vigilenți a celor de la iphonews.ro, aflăm astăzi despre un lucru foarte interesant pentru posesorii de terminale iOS. Din c&acirc;te puteți vedea și &icirc;n imaginea de mai jos, pagina locală Apple &icirc;n limba...

Prin intermediul ochilor vigilenți a celor de la iphonews.ro, aflăm astăzi despre un lucru foarte interesant pentru posesorii de terminale iOS. Din câte puteți vedea și în imaginea de mai jos, pagina locală Apple în limba română introduce acum și o secțiune dedicată Apple Music, detaliu ce dezvăluie disponibilitatea serviciului și la noi în țară.

Acest serviciu de streaming audio a fost anunțat în cadrul conferinței WWDC 2015, eveniment unde s-a precizat că Apple Music va sosi în peste 100 țări, fără dezvăluirea acestora. La nivel global, Apple Music și Beats 1 Radio, se vor lansa oficial pe data de 30 iunie odată cu debutul lui iOS 8.4.

Aflați că aceste servicii ne vor oferi ințial 3 luni de acces gratuit, perioadă după care taxele vor ajunge la 5 euro/lunar pentru un abonament individual, respectiv 8 euro pentru un abonamnet Family (până la 6 persoane).

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×