Apple iPad 7 intră în producţie în această lună, iar un MacBook Pro de 16 inch se produce din trimestrul 4

660 ori
<b>Apple iPad 7 intră în producţie în această lună, iar un MacBook Pro de 16 inch se produce din trimestrul 4</b>Apple are planuri mari pentru această vară, când ar trebui să intre în producţie un nou iPad, dar aflăm şi detalii despre un nou MacBook Pro. E vorba despre aşa numitul iPad 7, dar şi despre un MacBook Pro cu ecran de 16 inch

Apple are planuri mari pentru această vară, când ar trebui să intre în producţie un nou iPad, dar aflăm şi detalii despre un nou MacBook Pro. E vorba despre aşa numitul iPad 7, dar şi despre un MacBook Pro cu ecran de 16 inch. Sursa din spatele informației este una taiwaneză, conectată la furnizorii de componente, Economic Daily.

Aflăm prin intermediul acesteia că în ultimele 3 luni ale acestui an ar trebui să intre în producţie un MacBook Pro de 16 inch. Firma taiwaneză Radiant Opto-Electronics va fi producătorul exclusiv al modulelor backlight pentru ecranele de pe noul MacBook, dar şi noul iPad. Acesta din urmă ar trebui să fie un device cu display ed 10.2 inch, succesorul iPad-ului de 9.7 inch cu preţ accesibil.

Vă reamintesc că Apple inaugura conceptul de iPad cu preţ mic pentru mediul educaţional în martie 2017, oferind un upgrade pentru el în martie 2018. Nu am văzut totuşi un model de gen în 2019, când Apple a preferat să ne ofere un iPad Air de 10.5 inch şi un iPad Mini 5.

iPad 7 ar trebui să vină la un preţ între cei 329 dolari ai iPad-urilor ieftine şi cei 799 dolari ai iPad-urilor Pro din 2018. La bord s-ar afla un procesor din familia A11 şi mă aştept la compatibilitate cu Apple Pencil-ul cel mai nou, softuri educaţionale şi reduceri pentru şcoli, licee, universităţi.

Noul MacBook de 16 inch este aşteptat cândva spre final de an, cu o rezoluţie de 3072 x 1920 pixeli. Panoul ar fi produs de LG Display. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×