Apple Phone NU este un iPhone, ci un telefon Apple concept cu stylus şi 5 camere în spate

1.646 ori
<b>Apple Phone NU este un iPhone, ci un telefon Apple concept cu stylus şi 5 camere în spate</b>Vedem astăzi prin intermediul designer-ului Antonio de Rosa un nou concept de iPhone, unul pe care acesta îl numește Apple Phone. Își imaginează o reinventare a telefonului cu iOS și descoperim câteva elemente interesante în cazul de față

Designerul Antonio De Rosa are unul dintre cele mai curajoase telefoane concept Apple văzute de mine, atât de curajos că îşi schimbă până şi numele. Nu este un iPhone, ci un Apple Phone, care vine cu stylus şi 5 camere în spate.

Apple Phone

Face foarte multe schimbări faţă de iPhone XS sau XS Max precum mutarea bretonului lateral. În spatele său se află o fantă pentru stylus, noul Apple Stylus, cu 4096 grade de presiune, funcţie de telecomandă via Bluetooth şi microfon propriu. Apple Phone are un corp fabricat din oţel inoxidabil, diagonală de 6.7 inch, cu rezoluţie de 3000 x 1386 pixeli.

Pe lângă stylus, o altă noutate este camera din spate, un sistem Apple Quadra+, cu 4 senzori de 12 MP (wide angle şi telephoto), dar şi o cameră extra de 20 MP pentru zoom. Smartphone-ul vine pe negru, auriu sau argintiu, dar pe noi nuanţe. Telefonul este cu adevărat desăvârşit acum şi poate concura cu un Samsung Galaxy Note în totalitate.

Auzisem că Apple ar pregăti un Pencil pentru iPhone, deci conceptul are sens. Antonio de Rosa şi-a asumat multe riscuri cu acest design, dar cumva sunt plauzibile inovaţiile sale. Asta mai ales pentru că la anul Apple trebuie să inoveze dincolo de generaţia "S" din acest an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×