Microsoft Surface Phone / Andromeda revine, tot pliabil în acest concept (Video)

Autor:  | Publicat în:  Microsoft  Concepte 1.378 ori
<b>Microsoft Surface Phone / Andromeda revine, tot pliabil în acest concept (Video)</b>A trecut ceva vreme de când nu am mai văzut sau auzit scăpări şi randări pentru Microsoft Surface Phone aka Andromeda. Brevete au mai apărut timid, dar proiectul este în standby cam de vara trecută. Este readus la viaţa de noi randări

A trecut ceva vreme de când nu am mai văzut sau auzit scăpări şi randări pentru Microsoft Surface Phone aka Andromeda. Brevete au mai apărut timid, dar proiectul este în standby cam de vara trecută. Este readus la viaţa de noi randări, pe care le admiraţi mai jos.

Concept Surface Phone

Creaţie a designerului entuziast Concept Creator, aceste imagini, plus video ne indică un device ceva mai gros decât ne aşteptam. Trebuie subliniat şi că Microsoft avea brevete şi proiecte de telefoane pliabile de acest gen cu mult înainte de ZTE Axon M, Samsung, LG, Oppo, Huawei sau Royole FlexPai.

Concept Surface Phone

Ei bine, de această dată Surface Phone pare ceva mai masiv şi are o balama întărită şi care pare îmbrăcată într-un soi de material anti fricţiune. Primim un ecran generos, unificat la interior şi două ecrane externe. Cel de la interior are muchii cam groase, iar cele de la exterior sunt la zi, cu muchii foarte înguste.

Concept Surface Phone

Nu prea remarc prezența vreunei camere, iar terminalul pare să îşi tragă seva din designul Lumia şi Surface Pro. Asta însemna că vom avea şi aliaj de magneziu şi un design angular. Designerul nu a specificat şi dotări, dar mă aştept la un CPU Snapdragon la interior şi observ şi două difuzoare generoase în zona inferioară.

Concept Surface Phone

Handsetul nu se închide perfect şi lasă probabil loc pentru a fi deschis mai uşor. Senzaţia mea este că avem două telefoane prinse într-un soi de husa-balama care le unifică, mai degrabă decât un telefon pliabil real.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×