RIP iPhone SE, iPhone 6s, iPhone 6s Plus şi iPhone X; Telefoanele nu se mai vând în SUA

4.418 ori
<b>RIP iPhone SE, iPhone 6s, iPhone 6s Plus şi iPhone X; Telefoanele nu se mai vând în SUA</b>Deși ne așteptam ca cei de la Apple să anunțe o tăiere de preț pentru iPhone X în cadrul evenimentului de ieri seară, iată că de fapt anunțul este acela că telefonul aniversar nu se mai vinde, producția fiind oprită. La fel se întâmplă și în cazul

Ieri seară Apple a lansat 3 iPhone-uri noi, dar în acelaşi timp a anunţat şi sfârşitul "vieţii" altor modele iPhone. E vorba despre iPhone SE, iPhone 6s, 6s Plus şi chiar iPhone X. Acestea nu se vor mai vinde în prima fază în Statele Unite.

Aceste terminale nu mai sunt listate în Apple Store-urile din State şi au fost scoase din producţie aparent. E drept că ne aşteptam la acest lucru pentru iPhone SE şi seria iPhone 6s, dar nu şi pentru iPhone X. Flagshipul de anul trecut e probabil prea similar cu modelele noi şi Apple vrea să evite confuzia. Măsura pare a se extinde global, iar în India spre exemplu iPhone SE a avut această soartă.

iPhone 6s şi iPhone 6s Plus au primit preţuri mai scăzute acolo, ca şi iPhone X. În fiecare an Apple scoate din uz iPhone-urile mai vechi şi scade preţurile modelelor de generaţie trecută. Analiştii au prezis casarea rapidă a lui iPhone X încă de la început de an, menţionând probleme cu furnizorii şi producţia. Avem totuşi modele înlocuitoare, iPhone Xs având aceeaşi diagonală şi CPU mai nou, plus cameră şi ecran mai bune.

Păcat de iPhone SE, care în ultimii ani chiar era un iPhone pentru toată lumea. iPhone XR pe de altă parte e mult mai scump pentru a fi catalogat astfel.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×