Apple PlayStation Portable 2?! Sony si Apple, gata de colaborare?

1.316 ori
<b>Apple PlayStation Portable 2?! Sony si Apple, gata de colaborare?</b>Fanii consolelor PlayStation au toate motivele sa se bucure, afland ca Apple ar putea colabora cu Sony pentru dezvoltarea unei noi platforme de gaming. Actiunile Sony au crescut cu 3% ieri, odata ce aceasta informatie a ajuns in presa. &nbsp; Reuters...

Fanii consolelor PlayStation au toate motivele sa se bucure, afland ca Apple ar putea colabora cu Sony pentru dezvoltarea unei noi platforme de gaming. Actiunile Sony au crescut cu 3% ieri, odata ce aceasta informatie a ajuns in presa.

Reuters afirma ca speculatiile au ca baza un raport Barron's, care arata ca Apple are rezerve de 50 de miliarde de dolari, utilizabile pentru a cumpara o portiune a unei companii de marca. Printre tintele vizate de Steve Jobs si ai sai s-ar putea numara Adobe, Sony sau Disney. Aparent, Apple ar dori sa cumpere segmentul de gaming al celor de la Sony, pentru a-si creste prezenta si pe aceasta piata, rivalizand cu Microsoft si al sau Xbox sau cu Nintendo Wii.

Daca va mai amintiti, interviul recent cu un fost CEO Apple arata ca Jobs este un mare fan Sony si incearca sa conduca gigantul din Cupertino dupa aceeasi reteta pe care a vazut-o in Japonia. Apple ar putea lua in calcul si o achizitie a partii Sony care produce procesoare, cu accentul pe faimosul CELL, dezvoltat in colaborare cu Toshiba si IBM.

Imaginati-va o noua consola, care are in spate faimosul AppStore si aplicatiile de pe iPhone si iPad... Xbox Live nu ar avea nici o sansa in fata unui astfel de serviciu, cat despre Nintendo, pana si Wii-ul va fi afectat de o astfel de colaborare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×