Apple postează pe pagina sa oficială faptul că Samsung nu a copiat iPad-ul!

1.316 ori
<b>Apple postează pe pagina sa oficială faptul că Samsung nu a copiat iPad-ul!</b>Dacă în restul lumii procesele dintre Apple și Samsung se termină cu despăgubiri și atât, un judecător din Marea Britanie a crezut de cuviință să includă în decizie și obligația Apple de a posta pe site-ul sau că Samsung nu i-a copiat...

Dacă în restul lumii procesele dintre Apple și Samsung se termină cu despăgubiri și atât, un judecător din Marea Britanie a crezut de cuviință să includă în decizie și obligația Apple de a posta pe site-ul sau că Samsung nu i-a copiat produsele. Sunt sigur că știți că Apple și Samsung se judecă de luni bune pe tema aparentei copieri de design a lui iPad, replicat sub forma lui Galaxy Tab.

Apple a câștigat procesul din SUA și din Germania, în vreme ce în Marea Britanie a pierdut. și nici în SUA victoria nu a fost completă, Galaxy Tab 10.1 scăpând de acuzare și putând fi vândut din nou. Ei bine, ca urmare a victoriei Samsung din Marea Britanie, Apple trebuie acum să anunțe oficial pe pagina sa Apple UK că "Samsung nu le-a copiat produsele" și o face... cu jumătate de gură. Găsiți aici declarația oficială Apple, care e practic un copy/paste al deciziei judecătorești.

în loc să își ceară scuze Apple postează și alte cazuri în care a câștigat procesele cu Samsung și tine mortis sa ne amintească faptul că "iPad e mai cool decât Galaxy Tab", după cum afirma un judecător la un moment dat. Implicate în acest caz sunt Galaxy Tab 10.1, Galaxy Tab 8.9 și Galaxy Tab 7.7. Apple trebuie să țină postarea pe site o lună și să o publice și în diferite reviste și ziare din Marea Britanie. Asta da lovitura de imagine, fie ea și cu jumătate de gură.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×