Apple pregătește lansarea unui serviciu de recunoaștere audio În parteneriat cu Shazam; acesta va sosi odată cu iOS 8

757 ori
<b>Apple pregătește lansarea unui serviciu de recunoaștere audio În parteneriat cu Shazam; acesta va sosi odată cu iOS 8</b>Potrivit celor de la Bloomberg, compania Apple pregătește lansarea unui serviciu de recunoaștere a materialelor audio, serviciu ce va fi dezvoltat în parteneriat cu Shazam, companie ce reușește să ofere o astfel de soluție de recunoaștere audio...

Potrivit celor de la Bloomberg, compania Apple pregătește lansarea unui serviciu de recunoaștere a materialelor audio, serviciu ce va fi dezvoltat în parteneriat cu Shazam, companie ce reușește să ofere o astfel de soluție de recunoaștere audio printr-o aplicație cu același nume care a ajuns să fie foarte populară.

Aflăm că acest nou serviciu de identificare a melodiilor va introdus în noul sistem de operare iOS 8, ceea ce înseamnă că nu va mai fi nevoie să descărcăm aplicația separat. Totodată, acest serviciu va putea fi folosit și de către asistentul virtual Siri care va răspunde cu brio la întrebarea cu privire la ce melodie se aude în fundal în momentul respectiv.

Noul sistem de operare Apple iOS 8 va fi dezvăluit la începutul acestei veri, mai precis pe data de 2 iunie în cadrul conferinței anuale a dezvoltatorilor ce va avea loc în San Francisco, moment în care vom vedea și celelalte noi funcții incluse de către Apple pe iOS 8.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×