Apple pregateste pentru lansare 2 versiuni de iPhone 4G?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.099 ori
<b>Apple pregateste pentru lansare 2 versiuni de iPhone 4G?</b>Dupa ce am fost deja familiarizati cu iPhone 4G, in varianta prototip si apoi cea scapata pe web din Vietnam, iata ca s-ar putea sa asistam la lansarea a 2 versiuni ale acestui telefon, in locul uneia. Cel putin asa afirma Ming-Chi Kuo, analistul celor de...

Dupa ce am fost deja familiarizati cu iPhone 4G, in varianta prototip si apoi cea scapata pe web din Vietnam, iata ca s-ar putea sa asistam la lansarea a 2 versiuni ale acestui telefon, in locul uneia. Cel putin asa afirma Ming-Chi Kuo, analistul celor de la Digitimes.

Ming-Chi Kuo mentioneaza ca proiectul Apple 4G include 2 terminale mobile, cu numele de cod N90 si N91. In vreme ce primul este handsetul pe care il cunoastem deja, deoarece a fost uitat de un angajat Apple intr-un bar din California, modelul N91 este o versiune mai putin evoluata a lui N90. Aparent acest telefon a fost creat pentru a-l inlocui pe N90, in cazul in care lansarea sa va fi amanata.

Digitimes ne informeaza ca Apple ar putea decide sa inlocuiasca iPhone 3Gs cu modelul N91, care vine tot cu 256 MB RAM, ca si acesta. Sursele secrete ale acestui site afirma chiar ca acest terminal ar fi un soi de 3GS putin imbunatatit, dar speram ca Steve Jobs sa anunte totusi un iPhone complet nou in cadrul WWDC 2010, care va debuta pe 7 iunie.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×