Apple pregătește un eveniment de anvergură legat de iPhone pentru acest weekend; Campanie de upgrade la iPhone 5s

1.223 ori
<b>Apple pregătește un eveniment de anvergură legat de iPhone pentru acest weekend; Campanie de upgrade la iPhone 5s</b>Apple are de gând să organizeze un eveniment uriaș legat de iPhone în magazinele sale în weekendul ce urmează. Ideea este de a crește vânzările și se pare că începând cu data de 8 mai, Apple va contacta utilizatorii de modele iPhone mai vechi...

Apple are de gând să organizeze un eveniment uriaș legat de iPhone în magazinele sale în weekendul ce urmează. Ideea este de a crește vânzările și se pare că începând cu data de 8 mai, Apple va contacta utilizatorii de modele iPhone mai vechi via email, recomandându-le să și le schimbe cu un iPhone 5c sau 5s.

Apple are deja în funcțiune un program de trade in, care permite clienților să își dea la schimb iPhone-ul vechi la Apple Store pentru a cumpăra modele noi cu un preț mai mic. în ultimele săptămâni firma din Cupertino a crescut prețurile de buyback pentru iPhone-uri, încurajând aceste schimburi. Evenimentul din weekend va fi organizat în multe magazine Apple din SUA, iar compania se așteaptă la un număr uriaș de vizitatori cu această ocazie.

Această eliberare de stocuri poate duce cu gândul la un model nou, deși e cam devreme să ne gândim la așa ceva. Dacă Apple respecta programul anilor trecuți, atunci va lansa noi modele iPhone la toamnă, iar luna viitoare la WWDC vom vedea doar software, poate doar cu o apariție surpriză de iWatch, dar nu putem garanta nimic. Cu siguranță ar prinde bine și la noi un program de buyback Apple!

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×