UnboxTherapy primește o machetă de iPhone 7 Plus în varianta Dark Blue; vedem o comparație cu iPhone 6s Plus

2.010 ori
<b>UnboxTherapy primește o machetă de iPhone 7 Plus în varianta Dark Blue; vedem o comparație cu iPhone 6s Plus</b>Lewis de la UnboxTherapy ne prezintă astăzi un video foarte interesant, unul în care iPhone 6s Plus este comparat cu o machetă a lui iPhone 7 Plus, una mai specială totuși. Este vorba despre o variantă de culoare diferită ce ar putea fi numită Dark Blue

Acum că lansarea lui Samsung Galaxy Note 7 a trecut, este vremea ca zvonurile și leak-urile referitoare la iPhone 7 să acapareze internetul din nou. După cum știți deja, această nouă generație iPhone este așteptată în luna septembrie, fiind cel mai probabil vorba despre o conferință programată pentru data de 6 septembrie, urmând ca programul de precomandă să debuteze 3 zile mai târziu pe 9 septembrie.

Macheta iPhone 7 Plus

La o lună distanță de evenimentul Apple, primim astăzi un nou material de tip hands-on video cu o machetă de iPhone 7 Plus, dar nu una oarecare, ci o variantă care adoptă nuanța de culoare Dark Blue. Această machetă ajunge pe mâinile lui Lewis de la UnboxTherapy și vedem o comparație a sa cu nimeni altul decât iPhone 6s Plus. Primul detaliu remarcat aici, este acela că grosimea machetei este ceva mai mică, de 7.14 mm, și faptul că avem o cameră duală la bord.

Macheta iPhone 7 Plus

După realizarea acestei măsurători, privim asupra comparației dintre cele două terminale, capitol unde regăsim numeroase elemente comune. Pe spate avem un setup diferit al benzilor din plastic pentru antene, dar și un port magnetic ce ar putea oferi suport pentru încărcare wireless, sau de ce nu chiar un concept de modularitate. Butoanele de volum, power și cel de mute se regăsesc în același loc, iar la bază observăm dispariția jack-ului audio.

Culoarea este totuși punctul principal de atracție aici, o nuanță elegantă ce nu a mai fost întâlnită până acum pe un alt produs al celor de la Apple. Posibil ca această culoare să fie într-adevăr disponibilă pe noul model, de curând sosind pe web un indiciu cu privire la acest lucru - și anume o fotografie a butonului silent de pe noul model ce este colorat într-o nuanță închisă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×