Apple primește 25 de brevete, printre care și unele legate de stabilizarea camerei și un MacBook cu conexiune celulară

700 ori
<b>Apple primește 25 de brevete, printre care și unele legate de stabilizarea camerei și un MacBook cu conexiune celulară</b>Apple a primit în această săptămână o nouă serie de brevete, printre care se numără și unele legate de produse deja populare. Spre exemplu, firma din Cupertino a primit brevetul pentru tehnologia proprie de stabilizare optică a camerei, dar și...

Apple a primit în această săptămână o nouă serie de brevete, printre care se numără și unele legate de produse deja populare. Spre exemplu, firma din Cupertino a primit brevetul pentru tehnologia proprie de stabilizare optică a camerei, dar și pentru MacBook-ul în versiunea WiFi + cellular.

Biroul SUA de Brevete și Trademark-uri a publicat o serie de 25 de brevete proaspăt acordate firmei americane. Dacă ne luăm după documente, putem deduce că pe viitor ne putem aștepta la un MacBook cu funcție de telefonie, ceea ce nu ne mira, având în vedere că deja putem prelua apeluri de pe iPhone pe Mac sau chiar și SMS-uri. Apple a primit și un brevet pentru o interfață audio, cu accentul pe media playere și terminale portabile.

Apple primește 25 de brevete, printre care și unele legate de stabilizarea camerei și un MacBook cu conexiune celulară

Un alt brevet interesant e cel legat de stabilizarea cadrelor video în funcție de informația furnizată de senzorul de mișcare pe un terminal mobil. Folosind acest sistem se va  compensa miscarea sau tremuratul camerei, pentru o captură cât mai stabilă. iPhone 6 oferă această stabilizare la nivel de software, fără a folosi stabilizare optică precum iPhone 6 Plus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×