Chinezii de la Elephone lucrează la un telefon de lux din seria "G", care vine cu design superb

1.992 ori
<b>Chinezii de la Elephone lucrează la un telefon de lux din seria "G", care vine cu design superb</b>Compania Elephone din China lucrează la un terminal cu design foarte atractiv, un model de lux din seria "G", ale cărui randari le vedem mai jos. Terminalul da senzația de combinație între un model ultraslim Gionee și un iPhone 6. &nbsp; Butonul...

Compania Elephone din China lucrează la un terminal cu design foarte atractiv, un model de lux din seria "G", ale cărui randari le vedem mai jos. Terminalul da senzația de combinație între un model ultraslim Gionee și un iPhone 6.

Butonul său Home îmi amintește de cel de pe un Meizu MX4, iar compania Elephone pare a fi destul de productivă în ultima vreme. Astfel, în ultima săptămână au anunțat modelul P8 Pro, dar și P5000 și P6000, iar acum vine acest device stilat. Noul venit aduce un design ultraslim și va sosi cu un display de 5 inch, o cameră principală de 13 megapixeli probabil și blitz dual LED cu două tonuri de culoare.

Chinezii de la Elephone lucrează la un telefon de lux din seria "G", care vine cu design superb

Se pare că Elephone e o companie experimentală, care împrumuta elemente de la firme rivale și încearcă diferite formaturi de terminal. Acest brand nu reușește să se identifice prin aspecte unice încă, axându-se în special pe clone. Modelul G din imagine ar putea face diferența, cu câteva ajustări.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×