Apple renunta la campania de denigrare a rivalilor sai pe seama problemelor cu antena

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.646 ori
<b>Apple renunta la campania de denigrare a rivalilor sai pe seama problemelor cu antena</b>Probabil va amintiti felul in care a reactionat Apple la conferinta de presa din data de 16 iulie, cea menita sa anunte o metoda de a rezolva problema cu semnalul lui iPhone 4. Ei bine, Steve Jobs si ai lui au creat o pagina web, in care prezinta si...

Probabil va amintiti felul in care a reactionat Apple la conferinta de presa din data de 16 iulie, cea menita sa anunte o metoda de a rezolva problema cu semnalul lui iPhone 4. Ei bine, Steve Jobs si ai lui au creat o pagina web, in care prezinta si defectele altor handseturi la capitolul semnal si antena.

Printre modelele cu probleme se numara Samsung Omnia II, BlackBerry Bold 9700 si HTC Droid Eris. Nici noul Motorola Droid X nu a scapat si a fost aratat cu degetul chiar de catre compania din aceeasi tara ca si producatorul sau. Cei de la Moto au dat replica in publicatia NY Times, printr-o reclama care afirma ca Droid X poate fi tinut in orice mod, neavand probleme cu semnalul.

O alta reclama mai recenta ironiza faptul ca Apple ofera carcase gratuite posesorilor de terminale iPhone 4, mentionand ca utilizatorii lui Droid X nu au nevoie de accesorii speciale pentru ca telefonul lor sa functioneze bine. Observand aceste replici taioase la pagina sa, Apple a decis sa scoata de pe web site-ul care prezenta problemele cu semnalul ale smartphone-urilor rivale.

Daca sunteti totusi curiosi, exista o varianta canadiana a site-ului care a pastrat acel segment.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×