Apple respinge actualizarea lui Sparrow, client email cumpărat de Google

1.009 ori
<b>Apple respinge actualizarea lui Sparrow, client email cumpărat de Google</b>Bătălia dintre Google și Apple continuă și e mai feroce ca niciodată, astfel că după ce YouTube și Google Maps nu au mai fost preinstalate pe terminalele noi de la Apple, acum o altă aplicație are probleme. E vorba despre clientul de email...

Bătălia dintre Google și Apple continuă și e mai feroce ca niciodată, astfel că după ce YouTube și Google Maps nu au mai fost preinstalate pe terminalele noi de la Apple, acum o altă aplicație are probleme. E vorba despre clientul de email third party Sparrow, care a fost cumpărat de Google în această vară.

Echipa care a pregătit un update pentru Sparrow pentru iPhone 5 și iOS 6.0 a aflat cu dezamăgire că Apple le-a respins actualizarea și nu a inclus-o în App Store. Ba chiar mai rău de atât, aplicația lor de bază va fi înlăturată din App Store dacă nu este actualizată cât de curând, promite Apple. Aparent actualizarea încalca politica magazinului de aplicații, în ce privește includerea suportului Rich Text pentru utilizatorii iOS 5, o funcție adăugată în iOS 6.0.

O idee ar fi ca Sparrow să lanseze încă o aplicație separată, special pentru iOS 6.0, dar care să nu fie compatibilă cu terminalele mai vechi. în altă ordine de idei, iată încă o veste pe care nu o știați: nu există aplicație YouTube pentru iPad în App Store! Astfel, suntem forțați fie să accesăm YouTube din browser fie să folosim aplicația de iPhone pe care o "întindem" pe ecran.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×