Apple scade productia de terminale iPhone

1.145 ori
<b>Apple scade productia de terminale iPhone</b>Analistii de la Pacific Crest afirma ca Apple a scazut numarul de iPhone-uri pe care planuieste sa le produca pana la finalul anului, comandand doar 14, pana la 15 milioane de unitati 3G. &nbsp; Suntem siguri ca acestea se vor vinde ca painea calda...

Analistii de la Pacific Crest afirma ca Apple a scazut numarul de iPhone-uri pe care planuieste sa le produca pana la finalul anului, comandand doar 14, pana la 15 milioane de unitati 3G.

 
Suntem siguri ca acestea se vor vinde ca painea calda totusi, in special in perioada sarbatorilor de iarna. Aceasta mutare va afecta cu siguranta furnizorii de componente pentru acest terminal, deoarece o productie scazuta inseamna profituri mai mici pentru aceste companii. Pacific Crest precizeaza si ca modelul de iPhone 8GB ramane cel mai popular, acesta fiind cel mai rar in stocul Apple.

Evident, aceasta lipsa a modelului de 8GB a fost pusa pe seama pregatirii unei noi versiuni de iPhone, cea de 32GB, intr-o mutare asemanatoare celei care a scos de pe piata varianta de 4GB in urma cu un an. In schimb, varianta de 16GB poate fi cumparata fara probleme, deoarece publicul nu se inghesuie sa obtina 8GB in plus, preferand varianta mai ieftina.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×