Apple se face de râs: browserul Safari hackuit În doar 5 secunde; Internet Explorer, de asemenea ușor de "spart"

1.983 ori
<b>Apple se face de râs: browserul Safari hackuit În doar 5 secunde; Internet Explorer, de asemenea ușor de "spart"</b>în cazul în care nu știați, hackerii și crackerii, sau mai bine zis firmele de securitate care îi anihilează, au acum propria conferință, sub numele de Pwn2Own. Ediția 2011 a inclus câteva surprize, cum ar fi o veste proastă pentru Apple:...

în cazul în care nu știați, hackerii și crackerii, sau mai bine zis firmele de securitate care îi anihilează, au acum propria conferință, sub numele de Pwn2Own. Ediția 2011 a inclus câteva surprize, cum ar fi o veste proastă pentru Apple: faptul că browserul Safari a fost hackuit în doar 5 secunde.

înainte de eveniment Google lansase o provocare, propunând un premiu de 20.000 de dolari pentru orice echipă sau individ care va hackui browserul Chrome. Deși au existat inițial doi competitori, ambii au renunțat la idee, semn că tehnologia Google le-a dat de furcă îndeajuns. în schimb, Internet Explorer 8 a fost hackuit de către Stephen Fewer, care a folosit 3 vulnerabilități separate.

Safari, care rula pe un MacBook Air a fost "spart" în 5 secunde de către firma franceză de securitate Vulpen. Aceștia au afirmat că noul update al browserului îi rezolva din probleme, dar versiunea 5.0.3 era cu adevărat vulnerabilă.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×