Tableta Olivetti OliPad 100: made În Italia și cu preț rezonabil; Iată terminalul scos din cutie! (Video)

5.407 ori
<b>Tableta Olivetti OliPad 100: made În Italia și cu preț rezonabil; Iată terminalul scos din cutie! (Video)</b>Iată că nu doar românii produc tablete (Evopad, AllDro), ci și italienii, iar ceea ce vedeți mai jos este Olivetti OliPad 100. Tableta made în Italia vine cu un display touch de 10 inch și rulează Android 2.2 deocamdată, deși sperăm la o...

Iată că nu doar românii produc tablete (Evopad, AllDro), ci și italienii, iar ceea ce vedeți mai jos este Olivetti OliPad 100. Tableta made în Italia vine cu un display touch de 10 inch și rulează Android 2.2 deocamdată, deși sperăm la o actualizare la Honeycomb, mai ales având în vedere specificațiile high end ale acestui model.

Terminalul vine cu un webcam integrat, WiFi, Bluetooth, port USB și slot pentru carduri SD. OliPad 100 suportă playback full HD și poate fi folosit și ca un e-reader. Principalul său atuu este procesorul ARM Cortex A9 dual core, pe care îl ascunde sub carcasă acest gadget cu proveniență italiană. Aflați că terminalul costă 394 de euro, iar lista sa de accesorii include și un dock special.

Să sperăm că tableta Olivetti OliPad 100 va ajunge și în țara noastră, unde ar rivaliza cu Samsung Galaxy Tab 10.1 și iPad 2, la momentul lansării acestuia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×