Google lucrează la un sistem de operare numit Fuchsia; acesta ar putea fi un soi de Tizen OS pentru hardware mai slab

1.239 ori
<b>Google lucrează la un sistem de operare numit Fuchsia; acesta ar putea fi un soi de Tizen OS pentru hardware mai slab</b>Descoperim astăzi faptul că cei de la Google pregătesc în acest moment un nou sistem de operare, OS numit Fuchsia ce spre uimirea publicului nu va fi bazat pe Linux. Această platformă software urmează a fi destinată

Prima zi de weekend debutează cu o veste neașteptată, și anume faptul că Google pregătește un nou sistem de operare, unul care spre uimirea noastră nu va fi bazat pe Linux. Deși Google nu a oferit informații oficiale despre această nouă platformă software, pe site-ul GitHub au apărut câteva detalii referitoare la proiect, fiind menționată aici descrierea "Pink + Purple = Fuchsia (un nou sistem de operare).

Ulterior, cei de la AndroidPolice au descoperit că acest OS folosește un kernel nou numit Magenta, unul creat cu scopul de a rivaliza cu sistemele de operare pentru device-urile Internet of Things cum este cazul lui FreeRTOS sau ThreadX. Cu toate acestea, se pare că există și suport pentru alte tipuri de dispozitive ca smartphone-uri sau PC-uri.

Există numeroase posibilități pentru moment, de la planul Google de a înlocui Android și Chrome OS pe viitor, și până la eventualitatea de a vedea un rival pentru Tizen OS. Rămâne de văzut ce alte detalii vor apărea în perioada următoare, și dacă vom afla menirea acestei platforme software.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×