Apple se intoarce pe YouTube, pentru a-si promova iPad-ul

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.207 ori
<b>Apple se intoarce pe YouTube, pentru a-si promova iPad-ul</b>Iata la ce recurge Apple pentru a-si promova tabletul iPad: isi relanseaza canalul YouTube, pe care il neglijase in ultima vreme. Mai interesant este faptul ca acest lucru presupune ca gigantul din Cupertino sa se foloseasca de tehnologia Google, ceea ce...

Iata la ce recurge Apple pentru a-si promova tabletul iPad: isi relanseaza canalul YouTube, pe care il neglijase in ultima vreme. Mai interesant este faptul ca acest lucru presupune ca gigantul din Cupertino sa se foloseasca de tehnologia Google, ceea ce Steve Jobs evita din rasputeri.


Rivalitatea dintre Apple si Google se accentueaza
, mai ales acum ca numarul 1 al motoarelor de cautare a lansat propriul telefon, unul mai bine dotat decat iPhone. Pe canalul oficial YouTube Apple veti gasi la aceasta ora doar clipuri promotionale si de prezentare cu Apple iPad, daca nu v-ati plictisit de ele deja.

Oare cand ii vom vedea si pe cei de la Google folosind tehnologia de la Apple, cum ar fi, sa spunem browserul Safari Mobile pe un viitor model Nexus.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×