Apple se intoarce pe YouTube, pentru a-si promova iPad-ul

1.253 ori
<b>Apple se intoarce pe YouTube, pentru a-si promova iPad-ul</b>Iata la ce recurge Apple pentru a-si promova tabletul iPad: isi relanseaza canalul YouTube, pe care il neglijase in ultima vreme. Mai interesant este faptul ca acest lucru presupune ca gigantul din Cupertino sa se foloseasca de tehnologia Google, ceea ce...

Iata la ce recurge Apple pentru a-si promova tabletul iPad: isi relanseaza canalul YouTube, pe care il neglijase in ultima vreme. Mai interesant este faptul ca acest lucru presupune ca gigantul din Cupertino sa se foloseasca de tehnologia Google, ceea ce Steve Jobs evita din rasputeri.


Rivalitatea dintre Apple si Google se accentueaza
, mai ales acum ca numarul 1 al motoarelor de cautare a lansat propriul telefon, unul mai bine dotat decat iPhone. Pe canalul oficial YouTube Apple veti gasi la aceasta ora doar clipuri promotionale si de prezentare cu Apple iPad, daca nu v-ati plictisit de ele deja.

Oare cand ii vom vedea si pe cei de la Google folosind tehnologia de la Apple, cum ar fi, sa spunem browserul Safari Mobile pe un viitor model Nexus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×