HTC HD2 beneficiaza de un upgrade de ROM

1.521 ori
<b>HTC HD2 beneficiaza de un upgrade de ROM</b>Aflam de pe contul de Twitter al celor de la HTC ca utilizatorii modelului HTC HD2 beneficiaza acum de un upgrade de ROM pentru smartphone-ul lor. Lansat in data de 25 ianuarie 2010, acest update este detaliat in randurile urmatoare. Noul software...

Aflam de pe contul de Twitter al celor de la HTC ca utilizatorii modelului HTC HD2 beneficiaza acum de un upgrade de ROM pentru smartphone-ul lor. Lansat in data de 25 ianuarie 2010, acest update este detaliat in randurile urmatoare.

Noul software imbunatateste procesul de trimitere a mesajelor text si trebuie mentionat ca aparent acesta este singurul update pe care il aduce, sau ca HTC nu ofera prea multe detalii despre ROM-ul sau. Inainte de a updata, retineti ca trebuie sa verificati daca softul instalat este o versiune mai noua decat cea pe care o aveti deja pe modelul HTC HD2 detinut.

Pentru a verifica ce versiune de ROM folositi, dati click pe Start > Settings > System tab > Device Information > Version. Aflati si ca acest update este unul generic, astfel ca orice sofware extra sau setari oferite de operatorul mobil vor fi pierdute. Mentionam si ca upgrade-ul va sterge toate datele stocate pe telefon, deci va recomandam un backup.

Inainte de a trece la upgrade, verificati daca bateria este incarcata cel putin la 50%.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×