Apple se pregătește să investească masiv În Twitter (zvon)

617 ori
<b>Apple se pregătește să investească masiv În Twitter (zvon)</b>Se vorbește de această măsură a Apple încă de la iOS 5 când Twitter a ajuns a fi integrat by default în sistemul de operare powered by Apple. Ar fi o extensie logică a companiei condusă la nivel de CEO de către Tim Cook. &nbsp; Stau bine la...

Se vorbește de această măsură a Apple încă de la iOS 5 când Twitter a ajuns a fi integrat by default în sistemul de operare powered by Apple. Ar fi o extensie logică a companiei condusă la nivel de CEO de către Tim Cook.

Stau bine la hardware, software, dar la nivel de social media nu și-au găsit deschiderea. Facebook este prea scump, iar restul nu au deschiderea pe care și-o dorește Apple. Twitter ar fi o soluție ideală.

Valoarea Twitter la ora actuală a ajuns a fi considerată în jurul a 8 miliarde de dolari. Investiția Apple potrivit unei surse anonime citată de New York Times s-ar ridica la nivelul a multe milioane de dolari, poate câteva sute. Asta ar ridica valoarea serviciului de microblogging peste 10 miliarde dolari, un milestone important.

Mai greu ar fi cu monetizarea. Twitter caută o soluție miraculoasă de ceva timp și s-a bucurat de creștere doar prin aportul de capital, de investiții și nu prin veniturile generate, venituri care se află la un volum foarte redus față de pretențiile companiei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×