Apple se pregătește să investească masiv În Twitter (zvon)

608 ori
<b>Apple se pregătește să investească masiv În Twitter (zvon)</b>Se vorbește de această măsură a Apple încă de la iOS 5 când Twitter a ajuns a fi integrat by default în sistemul de operare powered by Apple. Ar fi o extensie logică a companiei condusă la nivel de CEO de către Tim Cook. &nbsp; Stau bine la...

Se vorbește de această măsură a Apple încă de la iOS 5 când Twitter a ajuns a fi integrat by default în sistemul de operare powered by Apple. Ar fi o extensie logică a companiei condusă la nivel de CEO de către Tim Cook.

Stau bine la hardware, software, dar la nivel de social media nu și-au găsit deschiderea. Facebook este prea scump, iar restul nu au deschiderea pe care și-o dorește Apple. Twitter ar fi o soluție ideală.

Valoarea Twitter la ora actuală a ajuns a fi considerată în jurul a 8 miliarde de dolari. Investiția Apple potrivit unei surse anonime citată de New York Times s-ar ridica la nivelul a multe milioane de dolari, poate câteva sute. Asta ar ridica valoarea serviciului de microblogging peste 10 miliarde dolari, un milestone important.

Mai greu ar fi cu monetizarea. Twitter caută o soluție miraculoasă de ceva timp și s-a bucurat de creștere doar prin aportul de capital, de investiții și nu prin veniturile generate, venituri care se află la un volum foarte redus față de pretențiile companiei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×