De ce HTC Desire HD nu va primi Android 4.0 Ice Cream Sandwich?

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.754 ori
<b>De ce HTC Desire HD nu va primi Android 4.0 Ice Cream Sandwich?</b>A sosit explicația oficială pentru HTC Desire HD, legat de decizia companie taiwaneze de a nu porta 4.0 Ice Cream Sandwich pe acest smartphone. Asta în contextul în care-l puseseră pe lista de telefoane care va primi 4.0 ICS în 2012. &nbsp; Au...

A sosit explicația oficială pentru HTC Desire HD, legat de decizia companie taiwaneze de a nu porta 4.0 Ice Cream Sandwich pe acest smartphone. Asta în contextul în care-l puseseră pe lista de telefoane care va primi 4.0 ICS în 2012.

Au apărut numeroase reacții, s-a redeschis mult mediatizata problemă a update-urilor pe telefoanele cu Android care înainte erau de top și după o perioadă mică de timp a fi considerate neoportune pentru a rula cel mai nou software.

HTC s-a simițit cu musca pe căciulă și a oferit o explicație. Ei spun că Android 4.0 ar implica o reîmpărțirea a spațiului de stocare din smartphone și asta s-ar termina cu ștergerea datelor personale din telefon. Se spune că pentru un utilizator experimentat nu ar fi o problemă, dar pentru client obișnuit ar crea neplăceri. Au luat în calcul de a reduce volumul de date al Android 4.0, dar asta se termina cu reducerea funcțiile încorporate.

Așa au ales să lase telefonul în mod oficial cu 2.3 Gingerbread. Măcar dacă lăsau o portiță pentru cei mai avansați să-și descarce 4.0 pe smartphone.

Cum vi se pare decizia HTC?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×