De ce HTC Desire HD nu va primi Android 4.0 Ice Cream Sandwich?

1.811 ori
<b>De ce HTC Desire HD nu va primi Android 4.0 Ice Cream Sandwich?</b>A sosit explicația oficială pentru HTC Desire HD, legat de decizia companie taiwaneze de a nu porta 4.0 Ice Cream Sandwich pe acest smartphone. Asta în contextul în care-l puseseră pe lista de telefoane care va primi 4.0 ICS în 2012. &nbsp; Au...

A sosit explicația oficială pentru HTC Desire HD, legat de decizia companie taiwaneze de a nu porta 4.0 Ice Cream Sandwich pe acest smartphone. Asta în contextul în care-l puseseră pe lista de telefoane care va primi 4.0 ICS în 2012.

Au apărut numeroase reacții, s-a redeschis mult mediatizata problemă a update-urilor pe telefoanele cu Android care înainte erau de top și după o perioadă mică de timp a fi considerate neoportune pentru a rula cel mai nou software.

HTC s-a simițit cu musca pe căciulă și a oferit o explicație. Ei spun că Android 4.0 ar implica o reîmpărțirea a spațiului de stocare din smartphone și asta s-ar termina cu ștergerea datelor personale din telefon. Se spune că pentru un utilizator experimentat nu ar fi o problemă, dar pentru client obișnuit ar crea neplăceri. Au luat în calcul de a reduce volumul de date al Android 4.0, dar asta se termina cu reducerea funcțiile încorporate.

Așa au ales să lase telefonul în mod oficial cu 2.3 Gingerbread. Măcar dacă lăsau o portiță pentru cei mai avansați să-și descarce 4.0 pe smartphone.

Cum vi se pare decizia HTC?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×