Twitter detaliază integrarea În iOS 5 Într-un eveniment special pe 12 octombrie

1.126 ori
<b>Twitter detaliază integrarea În iOS 5 Într-un eveniment special pe 12 octombrie</b>Cei de la The Next Web au aflat că implicarea Twitter în socializarea pe următorul iPhone va deveni mai serioasă, existând chiar și un eveniment programat pentru 12 octombrie, în cadrul căruia se va discuta despre acest aspect. &nbsp; După cum...

Cei de la The Next Web au aflat că implicarea Twitter în socializarea pe următorul iPhone va deveni mai serioasă, existând chiar și un eveniment programat pentru 12 octombrie, în cadrul căruia se va discuta despre acest aspect.

După cum probabil știți, iOS 5 integrează o modalitate de socializare prin Twitter, pe care dezvoltatorii o vor putea folosi pentru a include, spre exemplu, butoane "Tweet this" în viitoare aplicații iOS. Dacă zvonurile despre debutul lui iPhone 5 sau 4S sunt reale, atunci evenimentul va urma la puțin peste o săptămână față de anunțul următorului telefon Apple și deja pe 12 octombrie vom avea o idee clară despre designul lui iPhone de generație a cincea.

Evenimentul Twitter are doar 150 de locuri pentru dezvoltatori, așa că specialiștii ar face bine să se grăbească. Vă reamintim că și Windows Phone a primit integrare Twitter prin cel mai nou update și așteptam cu nerăbdare și suport pentru Google+, dacă e posibil, atât pe iOS, cât și pe platforma Microsoft.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×