Apple nevoită să crească producția de iPhone 11 cu 10%, ca urmare a cererii peste așteptări

1.556 ori
<b>Apple nevoită să crească producția de iPhone 11 cu 10%, ca urmare a cererii peste așteptări</b>În fiecare an imediat după lansarea noilor modele iPhone apar și știri despre cum că Apple mărește producția de telefoane ca urmare a cererii foarte mari, peste cea așteptată inițial. În 2019 nu se face excepție

În fiecare an imediat după lansarea noilor modele iPhone apar și știri despre cum că Apple mărește producția de telefoane ca urmare a cererii foarte mari, peste cea așteptată inițial. În 2019 nu se face excepție și descoperim că firma din Cupertino ar fi sporit producția cu aproximativ 10%, asta doar pentru modelele iPhone 11 și iPhone 11 Pro. În cazul lui iPhone 11 Pro Max, Apple ar fi redus producția în schimb.

Chiar dacă design-ul reciclat nu face o impresie prea bună, se pare că publicul este totuși cucerit de upgrade-urile aduse pe noile telefoane, de la procesorul Apple A13 Bionic și până la camerele foto îmbunătățite. Și prețul mai mic al lui iPhone 11 în comparație cu predecesorul său iPhone XR ar putea constitui unul dintre factorii care i-au îndemnat pe clienți să aleagă acest model în număr mare.

Există și declarații ale analiștilor de pe piață ce spun că această toamnă este mult mai algomerată pentru Apple decât se așteptau inițial. Și pe plan local am observat că stocurile de iPhone 11 sunt reduse, unii retaileri mutând debutul comercial chiar la final de lună după cum vă informam aici.

Rămâne totuși de văzut dacă aceste informații sunt adevărate, urmând a ne convinge abia când apar primele rezultate financiare obținute din vânzările de noi iPhone-uri. Aveți mai jos link-uri către articolele "Preț și Disponibilitate" pentru fiecare model în parte:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×