Apple plănuiește să ofere căștile wireless AirPods în cutia lui iPhone 12 Pro; Iată motivul acestei alegeri neașteptate

1.075 ori
<b>Apple plănuiește să ofere căștile wireless AirPods în cutia lui iPhone 12 Pro; Iată motivul acestei alegeri neașteptate</b>Vestea săptămânii cu siguranță este aceea că Apple are în plan să ofere căști wireless AirPods în cutia lui iPhone 12, de "vină" fiind competiția acerbă de pe piața smartphone care iată îi obligă pe americani să pulseze

Vestea săptămânii cu siguranță este aceea că Apple are în plan să ofere căști wireless AirPods în cutia lui iPhone 12, de "vină" fiind competiția acerbă de pe piața smartphone care iată îi obligă pe americani să pulseze cu ceva. Această veste vine prin intermediul celor de la Digitimes ce au surse bine informate din rândul furnizorilor și partenerilor Apple.

Din câte aflăm, această includere a căștilor wireless la pachet va atrage de la sine și o ajustare a prețului, dar per total clienții vor avea un avantaj plătind mai puțin decât ar face-o în mod normal optând pentru căști separat. Cel mai probabil căștile AirPods se vor găsi doar alături de modelele iPhone 12 Pro și 12 Pro Max, în vreme ce pentru varianta standard iPhone 12 va fi rezervată o pereche de căști pe fir EarPods.

Recent au apărut și estimări în online, acestea sugerând că până la finalul acestui an Apple va înregistra 60 milioane de unități AirPods comercializate la nivel global. Pe deasupra, există și o cerere mare pentru AirPods Pro - fapt ce a condus aparent la o creștere a producției de căști. 

Nu în ultimul rând aflăm că și alți producători au în plan să ofere căști wireless alături de telefoanele flagship pe care le vor lansa la anul, printre aceștia numărându-se Xiaomi și Samsung. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×