Apple testează un prototip de iPhone fără decupaj în ecran; Reducerea mecanismului Face ID este secretul

1.873 ori
<b>Apple testează un prototip de iPhone fără decupaj în ecran; Reducerea mecanismului Face ID este secretul</b>În tandem cu zvonurile despre posibilul design pe care iPhone 12 îl va adopta, iată că sosesc și informații mai interesante. Prin intermediul celebrului designer Ben Geskin aflăm că în momentul de față Apple testează un prototip

În tandem cu zvonurile despre posibilul design pe care iPhone 12 îl va adopta, iată că sosesc și informații mai interesante. Prin intermediul celebrului designer Ben Geskin aflăm că în momentul de față Apple testează un prototip de iPhone ce renunță complet la decupajul generos din zona superioară a ecranului. 

Prototip iPhone 2020

Se ajunge la un asemenea design grație reducerii componentelor ce alcătuiesc mecansimul Face ID și a senzorilor pe care îi găsim în zona superioară pe orice telefon. Vorbim aici despre senzorul de proximitate, senzorul de lumină, earpiece-ul, camera frontală și Face ID (cameră infraroșu, flood illuminator, dot projector). Toate aceste componente ar fi fost reduse la maxim pentru a încăpea în marginea de deasupra ecranului. 

Prototip iPhone 2020

Vedeți mai în detaliu această abordare prin intermediul imaginii de mai sus, realizată de către același Ben Geskin. Artistul și totodată sursa acestei informații ne dezvăluie că este vorba despre un prototip de iPhone 2020, dar în realitate Apple ar putea amâna intenționat debutul unui asemenea iPhone fără notch. De ce? Ei bine, youtuberul Dave Lee o spune foarte bine în cel mai recent clip al său.

Cum Apple este o companie atât de potentă financiar ar fi putut lansa un iPhone cu ecran edge-to-edge, rată de refresh 90Hz, port USB-C și alte dotări de ultimă oră chiar și acum în 2019 - un super telefon pe care l-ar cumpăra toată lumea în primul an. Problema ar veni anul următor când posesorii super iPhone-ului anterior nu ar mai avea motive să achiziționeze noul model.

În schimb Apple oferă dotări cu porția și face publicul să revină an de an pentru ceva în plus și să își cumpere noul model. Astfel, deși compania din Cupertino ar avea posibilitatea de a implementa mecanismul Face ID precum în imaginile de față, sunt șanse mari să nu facă asta dinadins. Așadar, în cel mai bun caz ne vom trezi cu un decupaj mai mic pe iPhone..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×