Apple Tablet isi dezvaluie preturile componentelor

1.695 ori
<b>Apple Tablet isi dezvaluie preturile componentelor</b>Ne apropiem cu pasi repezi de ziua cea mare, 27 ianuarie, cea in care Apple are organizat un eveniment oficial, cel mai probabil momentul ales pentru debutul tabletului sau. Iata ca in mijlocul unei avalanse de zvonuri si scapari pe web descoperim si o...

Ne apropiem cu pasi repezi de ziua cea mare, 27 ianuarie, cea in care Apple are organizat un eveniment oficial, cel mai probabil momentul ales pentru debutul tabletului sau. Iata ca in mijlocul unei avalanse de zvonuri si scapari pe web descoperim si o lista cu preturile componentelor noului terminal.

Aparent numit iSlate sau Magic Slate, gadgetul va incorpora un procesor Atom, un procesor grafic, GPS, va suporta conectivitate wireless, radio FM si Bluetooth. Memoria sa va fi de 2 GB RAM, iar tabletul va veni cu un HDD de 160 GB, o camera de 3.2 megapixeli si ne intrebam ce s-a intamplat cu proiectorul incorporat, pe care unele surse il dadeau drept sigur.

In total, Apple va cheltui in jur de 340 de dolari pe fiecare unitate iSlate, conform estimarilor analistului Jeffrey Fidacaro. Acestea sunt doar zvonuri, dar profitul ar trebuie sa fie urias pentru compania din Cupertino, de vreme ce e foarte probabil ca noul produs sa coste in jur de 1000 de dolari.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×