Qualcomm lanseaza sistemul de operare Brew MP, anunta colaborari de marca

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.691 ori
<b>Qualcomm lanseaza sistemul de operare Brew MP, anunta colaborari de marca</b>Ne atragea atentia noul sistem de operare al celor de la Qualcomm, Brew Mobile Platform (Brew MP) atunci cand am aflat ca HTC va lansa un smartphone ieftin, pe numele sau Smart, ce va rula acest OS. &nbsp; &nbsp; Qualcomm va lansa pe piata in 2010 acest...

Ne atragea atentia noul sistem de operare al celor de la Qualcomm, Brew Mobile Platform (Brew MP) atunci cand am aflat ca HTC va lansa un smartphone ieftin, pe numele sau Smart, ce va rula acest OS.

Qualcomm va lansa pe piata in 2010 acest sistem de operare open source, anuntandu-si si colaborarea cu numerosi developeri si OEM-uri. Operatorul american AT&T a anuntat ca va lansa propriile sale telefoane bazate pe Brew in acest an, prin intermediul colaborarii sale cu Qualcomm. Brew MP este un sistem de operare mobil care suporta functii high end, tehnologii 3G si se potriveste atat pe terminale low cost, cat si pe modele high end.

Platforma vine cu API-uri de ultima generatie, care permit developerilor sa acceseze direct hardware-ul ASIC, pentru cresterea functionalitatii aplicatilor, profitand la maxim de potentialul hardware ale noilor telefoane. Brew este un OS flexibil, deschis si axat pe colaborarea cu operatorii de telefonie mobila, plus integrarea (teoretic) a oricarui sistem de livrare de continuturi digitale.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×