HTC HD2, mai bun decat iPhone 3GS, Moto Droid, Nokia N900 si Palm Pre la web browsing

2.689 ori
<b>HTC HD2, mai bun decat iPhone 3GS, Moto Droid, Nokia N900 si Palm Pre la web browsing</b>Germanii de la AreaMobile.de au organizat o mica "intrecere" intre cele mai populare smartphone-uri ale momentului, in incercarea de a afla care dintre aceste terminale se descurca cel mai bine la capitolul web browsing. Telefoanele implicate au fost HTC...

Germanii de la AreaMobile.de au organizat o mica "intrecere" intre cele mai populare smartphone-uri ale momentului, in incercarea de a afla care dintre aceste terminale se descurca cel mai bine la capitolul web browsing. Telefoanele implicate au fost HTC HD2, iPhone 3GS, Nokia N900, Motorola Droid si Palm Pre.

Ce a iesit aflati din clipul de mai jos, dar si din tabelele cu rezultatele comparatiei:

HTC HD2 a triumfat la finalul acestor teste, la putina distanta de iPhone 3GS, in vreme ce pe locul 3 s-a aflat Motorola Droid. Folosind web browserul Opera 10 beta, HTC HD2 a reusit sa incarce o pagina web in 6 secunde, asta in varianta cand acea pagina se afla si in cache, respectiv in 9 secunde, daca pagina era vizitata pentru prima oara.

Browser War

Testele au fost realizate atat cu ajutorul conexiunilor WLAN, cat si al celor HSDPA, care au adaugat in jur de 3-4 secunde in plus la performantele browserelor. HTC HD2 a triumfat la capitolul randare a paginii web, cu un scor de 100/100 in benchmark-ul Acid 3, urmat de iPhone 3GS cu 97/100 si Moto Droid cu 93/100.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×