HTC HD2, mai bun decat iPhone 3GS, Moto Droid, Nokia N900 si Palm Pre la web browsing

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.610 ori
<b>HTC HD2, mai bun decat iPhone 3GS, Moto Droid, Nokia N900 si Palm Pre la web browsing</b>Germanii de la AreaMobile.de au organizat o mica "intrecere" intre cele mai populare smartphone-uri ale momentului, in incercarea de a afla care dintre aceste terminale se descurca cel mai bine la capitolul web browsing. Telefoanele implicate au fost HTC...

Germanii de la AreaMobile.de au organizat o mica "intrecere" intre cele mai populare smartphone-uri ale momentului, in incercarea de a afla care dintre aceste terminale se descurca cel mai bine la capitolul web browsing. Telefoanele implicate au fost HTC HD2, iPhone 3GS, Nokia N900, Motorola Droid si Palm Pre.

Ce a iesit aflati din clipul de mai jos, dar si din tabelele cu rezultatele comparatiei:

HTC HD2 a triumfat la finalul acestor teste, la putina distanta de iPhone 3GS, in vreme ce pe locul 3 s-a aflat Motorola Droid. Folosind web browserul Opera 10 beta, HTC HD2 a reusit sa incarce o pagina web in 6 secunde, asta in varianta cand acea pagina se afla si in cache, respectiv in 9 secunde, daca pagina era vizitata pentru prima oara.

Browser War

Testele au fost realizate atat cu ajutorul conexiunilor WLAN, cat si al celor HSDPA, care au adaugat in jur de 3-4 secunde in plus la performantele browserelor. HTC HD2 a triumfat la capitolul randare a paginii web, cu un scor de 100/100 in benchmark-ul Acid 3, urmat de iPhone 3GS cu 97/100 si Moto Droid cu 93/100.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×