Apple testează iPhone-uri cu ecran de 6 inch (Zvon)

1.794 ori
<b>Apple testează iPhone-uri cu ecran de 6 inch (Zvon)</b>Pe măsură ce ne pregătim pentru ziua de 10 septembrie, atunci când Apple are organizată o conferință de presă, înțelegem că firma&nbsp;din Cupertino intră&nbsp;într-o nouă etapă a evoluției sale. Vom vedea primul iPhone de buget și se...

Pe măsură ce ne pregătim pentru ziua de 10 septembrie, atunci când Apple are organizată o conferință de presă, înțelegem că firma din Cupertino intră într-o nouă etapă a evoluției sale. Vom vedea primul iPhone de buget și se zvonește că în următorul an vom vedea și un iPad de 12 inch. între timp există schimbări aduse și lui iPhone, care va ajunge până la o diagonală de 6 inch.

Acest zvon și-a făcut apariția pe Wall Street Journal și trebuie să recunosc că am mai auzit această teorie și înainte. Apple ia în calcul producția de telefoane mobile cu diagonale cuprinse între 4.8 și 6 inch, conform surselor apropiate de compania din Cupertino. Astfel de mărimi ar reprezenta un salt uriaș de la diagonală de 4 inch actuală, la rândul său o creștere de la cea de 3.5 inch a primelor handseturi Apple.

Pe fondul ascensiunii "paletelor" de 5-6 inch, Apple va trebui să reacționeze sau va pierde în fata rivalilor de la Samsung, care au acoperit practic toate variantele de diagonale de pe piață. Fie că e vorba de 6.3 inch, 5.8 inch, 5.7 inch, 5.5 inch, 5 inch, Samsung are un device pentru fiecare segment de public. Un phablet Apple cu un stylus care să iasă în evidență prin funcții unice ar putea fi atractiv, dar ar fi un sacrilegiu față de viziunea lui Steve Jobs.

E Apple oare gata să facă acest pas? Deocamdată, un iPhone de 4.7 inch ar fi un început bun...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×