Apple testează un nou proces de logare în iCloud, folosindu-se browser-ul Safari

587 ori
<b>Apple testează un nou proces de logare în iCloud, folosindu-se browser-ul Safari</b>Începutul săptămânii ne aduce vești despre o nouă funcție pregătită de către Apple pentru implementare în iOS 13, iPadOS 13, respectiv macOS Catalina. Această funcționalitate se adresează doar testerilor beta și descoperim

Începutul săptămânii ne aduce vești despre o nouă funcție pregătită de către Apple pentru implementare în iOS 13, iPadOS 13, respectiv macOS Catalina. Această funcționalitate se adresează doar testerilor beta și descoperim că este vorba despre un nou proces de logare în iCloud folosind browser-ul Safari și accesând site-ul beta.icloud.com de pe un device ce rulează o versiune OS beta.

Astfel, odată cu accesarea acestei pagini web de pe un terminal ce rulează o versiune beta a sistemelor de operare mai sus menționate veți descoperi un pop-up nou care vă va întreba dacă doriți autentificarea cu Apple ID. Aceasta se poate realiza cu ajutorul lui Face ID pe device-urile ce sunt echipate cu un asemenea sistem, sau cu Touch ID.

De asemenea trebuie menționat că această modalitate nu necesită confirmarea în 2 pași. Aflați că funcționalitatea de față urmează a fi implementată din septembrie pentru publicul larg atunci când se lansează versiunile finale iOS 13, iPadOS 13, macOS Catalina. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×