Google Maps afişează radarele mai nou şi limite de viteză în 40 de ţări, inclusiv România

3.524 ori
<b>Google Maps afişează radarele mai nou şi limite de viteză în 40 de ţări, inclusiv România</b>Google Maps tocmai a fost actualizat cu o funcţie care a fost foarte solicitată de utilizatorii săi şi care era deja de mult în Waze: avertizări de radar şi limite de viteză. Funcţia a sosit în 40 de ţări, inclusiv în România

Google Maps tocmai a fost actualizat cu o funcţie care a fost foarte solicitată de utilizatorii săi şi care era deja de mult în Waze: avertizări de radar şi limite de viteză. Funcţia a sosit în 40 de ţări, inclusiv în România şi avem toate detaliile mai jos.

Remarcăm şi o ciudăţenie şi anume faptul că această opţiune nu vine în ţări ca Germania şi Franţa, unde avertizarea de radar este ilegală. Google Maps va oferi acum avertizări în cele 40 de ţări cu privire la radare fixe şi mobile aflate în drumul vostru. Funcţia e luată fix din Waze, aplicaţie deţinută tot de Google şi va apărea pe variantele de iOS şi Android ale lui Google Maps.

Semnele de limită de viteză vor apărea în zona de jos a ecranului în Maps, iar radarele (inclusiv camerele radar) vor apărea ca iconuri pe drumurile reprezentate virtual. Printre ţările care mai primesc această noutate se numără Australia, Brazilia, SUA, Canada, UK, India, Mexic, Rusia, Grecia, Ungaria, Suedia, Spania şi România.

Utilizatorii de pe Reddit din Franţa, Elveţia şi Germania au remarcat că nu văd poziţia radarelor, pentru că aceste funcţii sunt ilegale la ei în ţară. În Franţa, poliţia îţi poate verifica telefonul mobil dacă ai aplicaţii de gen şi poate confisca chiar vehiculul în care ai detector de radar.

Ne intrigă faptul că deşi Google a cumpărat Waze în 2013, a avut nevoie de atât de mulţi ani să îi implementeze cele mai apreciate funcţii. Poliţia cu siguranţă că nu e deloc încantată de acest update. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×