Apple lansează iOS 12.3, cu o nouă aplicaţie TV şi o nouă modalitate de a consuma seriale şi emisiuni

847 ori
<b>Apple lansează iOS 12.3, cu o nouă aplicaţie TV şi o nouă modalitate de a consuma seriale şi emisiuni</b>Săptămâna începe cu un val de actualizări pentru terminalele Apple, care fac un salt incremental de versiune. Principalul release este iOS 12.3, care aduce o aplicaţie TV regândită, în avanpremiera lansării serviciului de streaming Apple TV+

Săptămâna începe cu un val de actualizări pentru terminalele Apple, care fac un salt incremental de versiune. Principalul release este iOS 12.3, care aduce o aplicaţie TV regândită, în avanpremiera lansării serviciului de streaming Apple TV+.

Au trecut 7 săptămâni de la sosirea lui iOS 12.2, iar acum Apple ne oferă iOS 12.3. Nouă aplicaţie TV inclusă în acest release iOS le permite utilizatorilor să se aboneze la diferite reţele TV prin Apple TV Channels şi să vadă emisiunile, serialele şi filmele preferate într-un singur hub. Funcţia  permite şi descărcarea de emisiuni sau filme pentru vizionare offline. E practic singura opţiune pentru abonaţii HBO să descarce "Game of Thrones" în mod legal pentru vizionare offline.

iOS 12.3

Noua aplicaţie aduce secţiuni pentru filme, seriale, sporturi, producţii pentru cei mici, iar bara de jos oferă funcţionalitate Watch More, Library şi Search. iOS 12.3 şi macOS 10.14.5 aduc suport extins AirPlay 2, care permite partajarea de clipuri video, fotografii şi multe altele cu televizoare smart Samsung. Aplicaţia Apple TV este de asemenea disponibilă pe televizoarele Samsung lansate în ultima vreme.

iOS 12.3

De asemenea Siri Suggestions pentru filme şi seriale oferă acum o opţiune AirPlay. Revenind puţin la iOS 12.3, mai aduce şi suport pentru calendarul japonez Reiwa, care a început pe 1 mai 2019, dar şi o aplicaţie Wallet care include mai multe tipuri de tranzacţii. Update-ul ocupă 464 MB. Noua aplicaţie Apple TV este disponibilă în peste 100 de ţări de azi.

Actualizarea va sosi în valuri, deci dacă nu aţi primit-o, continuaţi să verificaţi în secţiunea Settings.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×