Apple tocmai a lansat oficial iPhone in Marea Britanie!

1.083 ori
<b>Apple tocmai a lansat oficial iPhone in Marea Britanie!</b>In cadrul conferintei de presa intitulate "Mum is no longer the word", din Londra, Steve Jobs, CEO-ul Apple a prezentat terminalul iPhone, disponibil in Marea Britanie incepand cu data de 9 noiembrie la pretul de 386 de euro. Au trecut 9 luni de cand...

In cadrul conferintei de presa intitulate "Mum is no longer the word", din Londra, Steve Jobs, CEO-ul Apple a prezentat terminalul iPhone, disponibil in Marea Britanie incepand cu data de 9 noiembrie la pretul de 386 de euro.

Au trecut 9 luni de cand telefonul a fost prezentat pentru prima oara si aproape 3 luni de la lansarea sa in Statele Unite si iata ca britanicii au aflat data la care vor putea cumpara acest terminal mobil. Variana de 8GB a lui iPhone va fi disponibila in Marea Britanie incepand cu 9 noiembrie, fiind oferit de catre cel mai mare operator local, O2. Telefonul va putea fi cumparat online, de la magazinele Apple sau O2, dar si prin intermediul dealerului Carphone Warehouse, oferind clientilor sansa de a se posta la coada in fata unuia dintre cele 1300 de magazine selectate.

Ca si in cazul lansarii din SUA, O2 va oferi clientilor sai servicii voce, iar telefonul va fi activat si updatat prin iTunes. Operatorul va pune la dispozitie viitorilor cumparatori abonamente de 50, 64 sau 80 de euro pe luna, toate incluzand transfer "nelimitat" care permite utilizatorilor sa vizualizeze in jurul a 1400 de pagini web pe zi. Durata minima a unui abonament este de 18 luni, o imbunatatire fata de oferta de 2 ani a celor de la AT&T in SUA. Astfel, britanicii vor plati intre 1300 si 1700 de euro de-a lungul celor 18 luni de abonament.

Cumparatorii lui iPhone vor putea folosi 7500 de hotspoturi Wi-Fi gratuite oferite de The Cloud, compensand lipsa suportului 3G al terminalului.Acum putem doar sa asteptam si lansarea in Romania a terminalului, pregatindu-ne eventual de o oferta asociata acestuia prezentata de Vodafone, Orange, sau de ce nu, Cosmote.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×