Orange si ANRCTI informatizeaza invatamantul din prima zi de scoala

952 ori
<b>Orange si ANRCTI informatizeaza invatamantul din prima zi de scoala</b>Ieri, in cadrul primei zile de scoala, presedintele Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI), Dan Georgescu, insotit de Junior Project managerul Sorin Vasilescu, de la Orange Romania au inaugurat...

Ieri, in cadrul primei zile de scoala, presedintele Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI), Dan Georgescu, insotit de Junior Project managerul Sorin Vasilescu, de la Orange Romania au inaugurat telecentrul din localitatea Padureni, judetul Botosani.

Astfel de telecentre sunt deja puse la dispozitia a peste 17.000 de copii din numeroase comunitati autohtone. Si micii utilizatori din Padureni se pot bucura acum de conectivitate cu alti copii, comunicand cu ceilalti utilizatori ai telecentrelor. In judetul Botosani exista deja 10 astfel de telecentre, dar faptul ca ANRCTI a organizat o licitatie in iunie, garanteaza implementarea a 2 noi telecentre in judet.

Orange realizeaza premiera dupa premiera prin implicarea sa in acest gen de proiecte, care asigura conectarea copiilor la lumea care ii inconjoara si accesul la sisteme moderne de comunicatii. La ora actuala, Orange a instalat deja 32 de telecentre si are in plan inca 63 destinate zonelor rurale din Romania. Instalarea acestor sisteme de comunicatii a fost decisa de catre ANRCTI printr-o licitatie in luna iunie, in urma careia Orange Romania a castigat 42 de localitati, Vodafone Romania a castigat 34, iar Societatea Nationala de Radiocomunicatii a fost aleasa pentru a instala 54 de telecentre.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×